Inredning för nyproduktion - tips och inspiration

Inredning för nyproduktion – få inspiration och tips

Nyproducerade bostadsrätter präglas generellt av ljusa ytskikt och stora fönster, vilket definitivt också är fallet i Skeppstornets imponerande arkitektur. Vid inredning av sådana bostäder är det viktigt att tänka på att det fantastiska ljusinsläppet och rymden skall förbli, men ändå kombineras med en egen prägel på det hela avseende möblemang och övrig dekor. Det positiva med att inreda nyproducerade bostäder är att ytskiktens oklanderliga skick, vilket verkligen är fallet i Skeppstornet med dess stilsäkra och exklusiva materialval. 

En sak som är viktig att ha i åtanke avseende de stora fönstren och den höga takhöjden som präglar Skeppstornet är att dessa kan ramas in på ett snyggt vis, men ändå behålla den fantastiska utsikten. Detta med syfte att skapa en mer ombonad känsla genom textilierna. Detta tips kan även appliceras i övriga delar av bostaden för att skapa en hemtrevlig känsla, exempelvis genom mattor eller kuddar i soffan. 

En god idé kring att skapa en än mer hemtrevlig känsla är att exempelvis inleda möbleringen av ett vardagsrum med de stora möblerna och därefter se vilka detaljer som skulle kunna appliceras för att lyfta inredningen och verkligen framhäva din stil, tänk på att i det enkla bor det vackra. Våga med fördel blanda gammalt och nytt för ett mer personligt och levande intryck. Kom ihåg att det är detaljer och inredning som gör en bostad till hemma, testa dig fram för att se vad som är din stil och vad du trivs med. 

Utöver detta skall inte växter underskattas, det är det ohotat snabbaste viset att skapa en känsla av trivsel och skala av mot de annars raka linjerna. Du kan med fördel ha både krukväxter och snittblommor för att mjuka upp intrycket.

Fler nyheter

Inredning för nyproduktion - tips och inspiration

2022-06-23

Inredning för nyproduktion – få inspiration och tips

Nyproducerade bostadsrätter präglas generellt av ljusa ytskikt och stora fönster, vilket...

10 saker att tänka på när du köper nyproduktion 2022

2022-06-22

10 saker att tänka på när du köper nyproduktion 2022

Att förvärva en nybyggd bostad är någonting många drömmer om, snart uppkommer en enastående...

Att flytta till nyproduktion

2022-06-21

Att flytta till nyproduktion

Själva flytten till en nyproduktion skiljer sig inte mycket åt kontra en vanlig flytt efter...

I Skeppstornet bor du med Östersjön som granne. Här erbjuds en tillgänglig lyx med högkvalitativa materialval, härlig rymd, väldisponerade planlösningar med stort ljusinsläpp, inglasade balkonger och möjlighet till garage. Anmäl intresse redan nu så är du den första som får veta när vi släpper bostäderna.