Förmånligt bolån för nyproduktion via vår partner SEB

Livet är fullt med vändningar som tar dig åt både det ena och det andra oväntade hållet. Många lämnar avtryck för livet, både bra och dåliga. Men hur varje händelse påverkar din ekonomi är inte alltid lika självklart. Det är därför vi alltid har en helhetssyn när vi tillsammans går igenom dina framtidsplaner. Vi hjälper dig att skapa förutsättningar för en enklare vardag där det finns plats för dina mål och drömmar.

I vår rådgivning fokuserar vi på att du ska kunna leva som du vill – hela livet. Allt utifrån dina behov och just din situation. Det gör att du får rätt hjälp att fatta aktiva och medvetna beslut under livets all händelser – både de planerade och de oförutsedda. Vårt perspektiv är långsiktigt. Vi vill skapa en framtid som är hållbar både för dig och för samhället i stort.

Förmånligt bolån för nyproduktion via vår partner SEB

En enkel vardag ger tid över till annat

För att du ska kunna lägga tid på det som är viktigt har vi skapat smarta och enkla lösningar för din vardagsekonomi. Och när du behöver personlig service finns vi här för dig dygnet runt, alla dagar.

Var förberedd när något händer

Ibland blir det inte som du tänkt dig. Därför ser vi till att du är rustad för alla livshändelser och beredd när det oväntade inträffar. Hos oss får du enkelt och bekvämt hjälp med både familjejuridiken och försäkringar så att du kan planera för framtiden och samtidigt skapa trygghet för dig och din familj.

Tillsammans kan vi göra skillnad

För oss handlar hållbarhet om två saker. Först och främst ska du ha en balanserad och hållbar ekonomi så att du kan förverkliga dina drömmar. Samtidigt vill vi tillsammans med dig göra långsiktig nytta för samhället och vår planet. Det gör vi genom att erbjuda flera klimatsmarta val i vårt utbud. Ambitionen finns inom oss alla och med rätt förutsättningar hjälper den människor att skapa nya möjligheter. Det är därför vi alltid vill finnas där för dig genom med- och motgångar. Hela livet.

Vårt bolåneerbjudande till dig i Brf Skeppstornet

Prissättningen på dina bolån görs individuellt och för dig som medlem i Brf Skeppstornet erbjuder vi en rabatt på ytterligare 0,10 procentenheter på ditt individuella bästa pris oavsett vilken bindningstid du väljer t.om. 5 år.

Erbjudandet förutsätter sedvanlig kreditprövning och gäller t.o.m. 2023-12-31.

Vårt bolåneerbjudande till dig i Brf Skeppstornet

Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda just dig? Kontakta oss på SEB via email och skriv Brf Skeppstornet i ämnesraden.