5 anledningar att köpa lägenhet i Gävle

5 anledningar till att köpa lägenhet i Gävle

Gävle är med sina dryga 100 000 invånare en av de större städerna längs med Norrlands östkust, och även hemmet till världens största julbock samt kreatören bakom landets godaste kaffe. Historiskt har Gävle varit en viktig stad för handel och sjöfart, och även en anrik sådan inom omnämnda områden.

Staden växer så det knakar och flertalet ser skönheten i den vackra kuststaden, som även besitter en enorm potential och har goda möjligheter att tackla framtiden väl.

Gävle kommun är en av de bästa kommunerna ur miljösynpunkt och lägger stor vikt vid att utvecklas på ett hållbart vis. Detta medför att det är en kommun med långsiktigt tänkande, vilket såldes innebär att det är ett bra val att bosätta sig här.

Att köpa en lägenhet i Gävle är likställt med en investering i framtiden, eftersom staden ständigt expanderar och har ett rikligt utbud avseende utbildningar från stadens Högskola, vilket hjälper till att skapa ett inflöde av ny befolkning konstant.

Gävle erbjuder goda pendlingsmöjligheter då det enbart tar drygt en och en halvtimme till huvudstaden och under timmen till Uppsala. Skeppstornet är beläget med närhet till Resecentrum vilket medför att pendlingsmöjligheterna är mycket goda. 

Staden utvecklas ständigt vilket ger dig som söker dig hit nya möjligheter var dag. Detta ger fler jobb och affärsmöjligheter som utvecklas. Utöver detta medför även denna utveckling att ytterligare butiker och restauranger öppnar, vilket ger en mer levande stad.

Slutligen infattar staden rikligt med friluftsområden och har gott om verksamheter inom idrott och sport, vilket gör Gävle till en aktiv stad som lämpar sig väl för idrottande och idrottsintresserade individer, gammal som ung.

Välkommen till den precis lagom stora staden längs med Norrlands östkust, med omfattande visioner, oklanderligt hållbarhetstänk och stora möjligheter för framtiden.

Fler nyheter

Inredning för nyproduktion - tips och inspiration

2022-06-23

Inredning för nyproduktion – få inspiration och tips

Nyproducerade bostadsrätter präglas generellt av ljusa ytskikt och stora fönster, vilket...

10 saker att tänka på när du köper nyproduktion 2022

2022-06-22

10 saker att tänka på när du köper nyproduktion 2022

Att förvärva en nybyggd bostad är någonting många drömmer om, snart uppkommer en enastående...

Att flytta till nyproduktion

2022-06-21

Att flytta till nyproduktion

Själva flytten till en nyproduktion skiljer sig inte mycket åt kontra en vanlig flytt efter...

I Skeppstornet bor du med Östersjön som granne. Här erbjuds en tillgänglig lyx med högkvalitativa materialval, härlig rymd, väldisponerade planlösningar med stort ljusinsläpp, inglasade balkonger och möjlighet till garage. Anmäl intresse redan nu så är du den första som får veta när vi släpper bostäderna.